Nieuwbouw
Liftinstallaties

Bekijk hier de meest voorkomende toepassingen voor liftinstallaties.

Weet je reeds welke liftinstallatie voor uw project de juiste is, of heb je nog  vragen, neem dan zeker rechtstreeks contact met ons op.

Offerte, plannen en planning

Bepalen van het juiste type lift voor uw behoeften.
Uitwerken van de technische plannen en vastleggen van de planning. Voorbereiding en opvolging voor start van de werkzaamheden.

Installatie van uw lift


Installatie door een ervaren team van professionals.
Na installatie worden onze liften steeds rigoreus gecontroleerd door een externe dienst voor technische controle. Deze zorgt voor een onafhankelijke inspectie van de liftinstallatie.

Service


24/7 service
Hoogwaardige service voor een lange, zorgeloze, levensduur van uw liftinstallatie.

lifttoepassingen

Personenliften

Meest voorkomend in appartements- en kantoorgebouwen. Dit type liften wordt ontworpen en gemonteerd volgens de meest recente normen met betrekking van personenliften.

Kan zowel machinekamerloos, als hydraulisch worden uitgevoerd.

Homeliften

Zoals de naam aangeeft wordt dit type liften vaak voorzien in huizen. Deze hebben een beperkte snelheid, welke wettelijk vastgelegd is op maximaal 0,15m/s, maar hebben als voordeel dat ze beperkte schachtafmetingen nodig hebben.

Autoliften - liftenrichtlijn

Autoliften kunnen opgedeeld worden 2 klasses:

Deze volgens de liftenrichtlijn zijn eigenlijk zeer grote personenliftinstallaties. De liftcabine is gesloten, er kunnen zowel auto’s als personen (fietsers enz.) gebruikmaken van de lift. De snelheid van dit type autolift wordt meestal voorzien tussen 0,3m/s en 0,5 m/s

Autoliften - machinerichtlijn

Autoliften volgens de machinerichtlijn kunnen worden geïnstalleerd in een liftschacht met beperkte uitloophoogte en putdiepte. Deze zijn wettelijk beperkt tot maximaal 0,15m/s. De lift mag gebruikt worden door personen welke in hun wagen zitten of voor goederen transport.

Neem contact op voor meer informatie omtrent het type autolift welke voor uw project van toepassing is.

Goederenliften

Verticaal transport van goederen. Lopend van de keuken- en dossierliften met een capaciteit vanaf 50kg, tot industriële goederenliftinstallaties met meer dan 5 ton draagvermogen.

Met of zonder zelfdragende schachtstructuur, toegepast in een commerciële omgeving, chemie, voeding, kantoren, openbare gebouwen. Aangepast aan de noden van uw project.

Close Menu